Esiintymispalvelut

Etsitkö musiikkiesitystä juhliin tai muuhun tilaisuuteen? Ohjelmistooni kuuluu sekä klassista että kevyttä musiikkia ja minut voi tilata esiintymään yksin tai yhdessä säestäjän kanssa. Myös suuremmilla kokoonpanoilla toteutettavat esitykset onnistuvat. Ota yhteyttä ja räätälöidään juuri sinun tilaisuuteesi sopiva kokonaisuus! 

Esityksen hinta vaihtelee ohjelmiston laajuuden, kokoonpanon ja esityspaikan mukaan. Lähtöhinta esiintymiselle on 200€. 

Pyydä tarjous!

Duo Saari & Kurvinen

Kuva © Heidi Jakkula - Suomen Lied-akatemian mestarikurssi Tampereella lokakuussa 2017

© Petteri Varis
© Petteri Varis

Duo Saari & Kurvisen taipale alkoi Jyväskylän ammattikorkeakoulussa vuonna 2017, kun liedistä innostuneet laulaja Miia Saari ja pianisti Ilona Kurvinen lyöttäytyivät yhteen. Ohjelmistoon on kahden vuoden yhteistyön aikana kertynyt monenlaista musiikkia Schumannin liedeistä Puccinin ooppera-aarioihin ja Adelen hitteihin. 

Liedissä duon opettajana on toiminut JAMKin säestyksen lehtori Eliisa Suni. Lisäksi he ovat osallistuneet Suomen Lied-akatemian järjestämille mestarikursseille Tampereella (2017) ja Turussa (2018).  Vuonna 2018 duo valittiin toisen valtakunnallisen Helsinki Lied -kilpailun A-sarjaan, jossa he etenivät alkueriin. Duo on järjestänyt ahkerasti liedresitaaleja erityisesti Keski-Suomessa. 

Meidät voit tilata esiintymään! Räätälöimme toiveidesi mukaisen monipuolisen kokonaisuuden kuhunkin tilaisuuteen sopivaksi.