Näyttämömusiikin laulukurssi

Torstaina 18.5. klo 12-19

Rakastatko musikaaleja tai oopperaa? Näyttämömusiikin laulukurssilla pääset harjoittamaan valitsemiasi musikaalikappaleita tai ooppera-aarioita laulunopettajan kanssa.

Kurssin sisältö

Kurssi alkaa torstaina 18.5. klo 12 lämmittelyllä. Teemme yhdessä ryhmänä ääni- ja hengitysharjoituksia ja tutustumme erilaisiin näyttämömusiikille keskeisiin äänenkäyttötapoihin. Yhteisen osion jälkeen jokainen osallistuja saa 45 minuuttia yksilöopetusta, jota muut kurssilaiset pääsevät seuraamaan. 

Kurssilla keskitytään pääasiassa laulutekniikkaan, mutta harjoitamme myös laulullista ilmaisua ja tekstin tulkintaa. Ohjelmistosi voi olla mitä tahansa näyttämömusiikkia musikaalista oopperaan ja halutessasi voit tulla kurssille myös ensemblekohtausten kanssa.

Yleiset ohjeet

Kurssi kestää yhden päivän ja opetus tapahtuu noin klo 12-19 välillä (riippuen osallistujamäärästä) sisältäen ruoka- ja kahvitauon. Koska päivä on pitkä, kannattaa varata mukaan evästä. Tilasta löytyy jääkaappi ja mikro sekä ruokailuvälineet.

Valitse ohjelmistoksi 1-2 musikaalilaulua tai ooppera-aariaa. Kappaleita ei tarvitse osata ulkoa, vaan voit laulaa nuotista. Esityskieli voi musikaalissa olla alkuperäiskieli tai suomi. Oopperassa olisi hyvä osata aariat alkuperäiskielellä (autan tarvittaessa lausumisen kanssa). 

Ilmoita laulu tai laulut ilmoittautumisen yhteydessä. Nuotit kappaleista tulee lähettää sähköpostitse miia.saari@gmail.com 12.5. mennessä. 

Peruutuksen tulee tapahtua viimeistään 7 vuorokautta ennen kurssia. Sairastapauksissa kurssin voi peruuttaa sairauden ilmaannuttua. Tällöin tulee esittää todistus sairastumisesta. Myöhästyneestä peruutuksesta peritään 50% kurssin hinnasta ja peruuttamatta jättämisestä koko kurssin hinta.

Kurssin hinta: 120€/osallistuja (opiskelijat 108€)
Osallistujamäärä: min. 4 hlö
Ikäraja: 16 -vuotta
Varausmaksu: kurssilla ei ole varausmaksua

Tutustuthan kursseja koskeviin sopimusehtoihin ennen ilmoittautumista!


ILMOITTAUDU