Lauluryhmät

Laulun alkeisryhmä

Laulun alkeisryhmä on matalan kynnyksen lauluryhmä, jossa lähdetään liikkeelle ihan alkeista! Ryhmässä ei ole tasovaatimuksia, joten voit tulla ryhmään, vaikka kokisit itsesi laulutaidottomaksi. 

Tunnit alkavat helpoilla hengitys- ja ääniharjoituksilla, jonka jälkeen laulamme helppoja aloittelijalle sopivia kappaleita. Tässä ryhmässä pääset tutustumaan lauluharrastukseen ja laulutekniikkaan rennossa ja turvallisessa ympäristössä.

YKSI PAIKKA JÄLJELLÄ

Ryhmä kokoontuu maanantaisin klo 18-19 21.8.2023 alkaen.

Hinta: 285€/syyslukukausi

Laulun jatkoryhmä

Laulun jatkoryhmä sopii jo jonkin verran laulua harrastaneille. Tunneilla harjoitellaan laulutekniikkaa rennossa porukassa ja lauletaan laajasti eri tyylisiä kappaleita klassiseta nykypäivän hitteihin. Vaikka jatkoryhmässä tehtävät harjoitukset ovat alkeisryhmää haastavampia, voi ryhmään tulla silti hyvin matalalla kynnyksellä. 

RYHMÄ ON TÄYNNÄ

Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 18-19
Hinta:
 koko kausi 285€ - yksittäin 20€/tunti

Lauluyhtye - aloittelevat

Syksyllä 2023 aloittaa uusi lauluyhtye! 

Ryhmään ovat tervetulleita kaikki stemma- ja lauluyhtyelaulamisesta kiinnostuneet. Osallistujalla olisi kuitenkin hyvä olla jo jonkin verran kokemusta laulamisesta.

Ryhmässä harjoitellaan moniäänistä laulamista ensin kaksiäänisesti siirtyen hiljalleen ryhmän kehittyessä useampiin stemmoihin. Lisäksi harjoittelemme laulutekniikkaa painottaen tervettä äänentuottotapaa. Ohjelmisto koostuu pääasiassa pop- ja iskelmämusiikista.

YKSI PAIKKA JÄLJELLÄ

Ryhmä kokoontuu torstaisin klo 18-19 31.8.2023 alkaen.
Hinta:
 240€/lukukausi

Lauluyhtye - edistyneet

Edistyneiden lauluyhtyeessä treenataan jo vaikeampaa ohjelmistoa ja se sopii laulun aktiiviharrastajille. Tunnit alkavat tekniikkaharjoituksilla, jonka jälkeen harjoitamme kulloinkin työn alla olevaa ohjelmistoa. Ohjelmisto koostuu pääasiassa rytmimusiikin eri tyyleistä. Ryhmä on esiintynyt puolivuosittain oppilaskonserteissa ja tulevilla kausilla on tarkoitus lisätä esiintymisiä.

Ryhmä koostuu tällä hetkellä altto- ja sopraanolaulajista.

RYHMÄ ON TÄYNNÄ

Ryhmä kokoontuu joka toinen perjantai klo 16.30-18.
Hinta: 240€/lukukausi

  

Ilmoittaudu