Lauluryhmät

Stemmalauluryhmä

Stemmalauluryhmässä opetellaan laulamaan moniäänisesti, hiotaan laulutekniikkaa ja nautitaan yhdessä laulamisesta! Laulamme moniäänisiä sovituksia laajasti eri musiikkigenreistä ryhmäläisten toiveita kuunnellen. Ryhmä sopii sinulle, jolla on jo jonkin verran kokemusta laulamisesta. Nuotinlukutaito ei ole välttämätöntä.

Ryhmä kokoontuu 13.1.2023 alkaen joka toinen perjantai klo 16.30-18. Kevätlukukausi sisältää opetusta 9x90min ja kurssin hinta on 240€. Kurssimaksun voi maksaa 1-4:ssä osassa. 

Ryhmä on täynnä. Tiedustele vapautuvia paikkoja kesä- ja syyskaudelle. 

  

Laulun alkeisryhmä

Laulun alkeisryhmä on hyvä paikka aloittaa lauluharrastus! Tässä matalan kynnyksen ryhmässä on rento tunnelma eikä aikaisempaa kokemusta laulamisesta vaadita. Ryhmään ovat tervetulleita ihan kaikki laulamisesta ja äänenkäytöstä kiinnostuneet. 

Harjoittelemme ryhmässä äänenkäytön perusteita ja laulamme monipuolisesti erityylisiä lauluja. Kenenkään ei tarvitse laulaa yksin, vaan teemme kaikki harjoitteet ja laulamme kaikki laulut yhdessä ryhmänä. Laulamisesta on lupa nauttia! 

Ryhmä kokoontuu ympäri vuoden (pois lukien loma-ajat) keskiviikkoisin klo 18-19. Ryhmässä voi käydä joustavasti omien aikataulujen mukaan ja hinta on 80€/4 tuntia. Ikäraja osallistujille on 18 -vuotta. 

Ilmoittaudu