Palvelut

Laulutunnit

Laulutunnit sopivat ihan jokaiselle lauluharrastuksesta kiinnostuneelle eikä tasovaatimuksia ole. Opetan kaikkia aloittelijoista ammattilaisiin.

Minulle on tärkeää, että laulutunnin sisältö vastaa sinun toiveitasi ja tarpeitasi. Saat laulaa juuri sellaista musiikkia, joka inspiroi sinua ja saat kuulostaa itseltäsi. Etenemme aina sinun tahdissasi.

Laulutuntivalikoimaani kuuluvat yksinlaulutunnit, parilaulutunnit ja ryhmälaulutunnit. Tunnin pituudeksi voit valita 30, 45, 60 tai 90 minuuttia. Lyhyemmät tunnit sopivat lapsille, aloittelijoille ja harrastelijoille kun taas pidemmät tunnit käyvät pääsykokeisiin tai kilpailuihin valmistautuville, ammattiin opiskeleville tai ammattilaisille. Ole minuun rohkeasti yhteydessä, jos sopivat tunnin pituus mietityttää!


Lauluryhmät

Minulla on useita eritasoisia lauluryhmiä, joista löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto. Lauluryhmät sopivat esimerkiksi yhteislaulusta nauttiville, yksinlaulutunteja jännittäville ja stemmalaulusta kiinnostuneille. 

Laulun alkeisryhmä on matalan kynnyksen lauluryhmä, jonne ovat tervetulleita kaikki lauluharrastuksesta kiinnostuneet. Laulun jatkoryhmä taas sopii jo jonkin verran laulua harrastaneille. Lauluyhtyeet sopivat stemmalaulusta ja tavoitteellisemmasta harrastamisesta kiinnostuneille.

Lauluryhmiin ilmoittaudutaan aina puoleksi vuodeksi kerrallaan. Kaikissa ryhmissä on mahdollisuus tutustumiskäyntiin. Voit tiedustella tutustumiskäyntiä minulta puhelimitse tai sähköpostitse. 

© Sampo Ruohonen
© Sampo Ruohonen

Laulukurssit

Järjestän erilaisia laulun lyhytkursseja, joista suosituimmaksi on noussut laulun alkeiskurssi. Alkeiskurssi on toiminut jo useiden kymmenien ihmisten ponnahduslautana lauluharrastuksen pariin. Kurssilla ei ole tasovaatimuksia ja osallistua voi erittäin matalalla kynnyksellä. 

Alkeiskurssin lisäksi järjestän erilaisia kesäkursseja, joihin ovat kuuluneet stemmalaulukurssi ja näyttämömusiikin laulukurssi. Lisäksi pidän äänifysiologian ja äänenkäytön etäkursseja. 

Tutustuthan myös laulun verkkokurssiin, jonka olemme toteuttaneet yhteistyössä kollegani Jaakko Pesun kanssa.

Koulutukset, synttärit ja polttarit

Tarvitseeko työyhteisösi äänenkäytön kouluttajaa tai tyhy-päivään mukavaa tekemistä? Pidän tilauksesta räätälöityjä äänenkäytön koulutuksia sekä laulun ryhmätunteja erilaisille yhteisöille. 

Jos etsit aktiviteettia syntymäpäiville tai polttareihin, on laulun ryhmätunti loistava idea! Voimme esimerkiksi pitää rentouttavan ryhmälaulutunnin, harjoitella lauluja illan karaoke-esityksiä varten tai treenata stemmalaulamista. Mikä onkaan teidän toiveenne, sen toteutan! 

Esiintyminen

© Sampo Ruohonen
© Sampo Ruohonen

Etsitkö musiikkiesitystä juhliisi? Meillä on Ilonan kanssa usean vuoden kokemus esiintymisestä ja ohjelmistoomme kuuluu laajasti musiikkia oopperasta nykypäivän hitteihin. 

Kerro tilaisuudestasi ja toiveistasi ja me suunnittelemme ja toteutamme tasokkaan esityksen, joka jää mieleen!