Palvelut

LAULUTUNNIT

Uskotko, että et voi koskaan oppia laulamaan, tai että laulamiseen vaaditaan erityinen lahja? Minä uskon toisin - laulamaan oppii laulamalla! Laulutunneille voit tulla, vaikka et olisi koskaan laulanut säveltäkään! Tarjolla on laulun yksityistunteja ja paritunteja, joille voit tulla esimerkiksi ystäväsi kanssa. 

LAULURYHMÄT

Jos yksinlaulutunnit eivät tunnut omalta, ovat lauluryhmät erinomainen vaihtoehto. Säännöllisesti kokoontuvia ryhmiä ovat laulun alkeisryhmä ja stemmalauluryhmä. 

LAULUKURSSIT

Järjestän kolme kertaa vuodessa suositun laulun alkeiskurssin, joka on mainio ponnahduslauta lauluharrastukselle. Kesäisin pidän myös stemmalaulukurssin, jossa moniäänisestä laulamisesta kiinnostuneet pääsevät hiomaan taitojaan. Etänä toteutettaville laulun live-verkkotunneille voi osallistua mistä tahansa. 

SYNTTÄRIT JA POLTTARIT

Etsitkö synttäreille tai polttareihin tekemistä? Tulkaa yhdessä laulutunnille! Laulutunnilla voidaan esimerkiksi harjoitella yhdessä valitsemanne laulu tai treenata illan karaokevetoja varten. Räätälöin tunnin juuri teidän porukalle sopivaksi. 

VERKKOTUNNIT

Laulutunneille voi osallistua nyt myös etänä! Verkkotunnit sopivat hyvin sinulle, jolle matkustaminen on haastavaa tai aikataulut kiireisiä. Verkkotunnille voit osallistua missä tahansa. Tarvitset vain tietokoneen, tabletin tai puhelimen ja nettiyhteyden! 

ESIINTYMINEN

Tarvitsetko juhliisi musiikkia? Minut voit tilata esiintymään yksin tai yhdessä esimerkiksi pianistin kanssa. Ohjelmistossani on useita erityylisiä lauluja suomipopista oopperaan.

ÄÄNENKÄYTÖN KOULUTUS JA RYHMÄTUNNIT

Tarvitseeko työyhteisösi äänenkäytön kouluttajaa tai tyhy-päivään mukavaa tekemistä? Pidän tilauksesta räätälöityjä äänenkäytön koulutuksia sekä laulun ryhmätunteja erilaisille yhteisöille. Jätä tarjouspyyntö: