KESÄKURSSIT 2023

Musikaali- ja oopperakurssi

Helatorstaina 18.5.2023 klo 12-19

Rakastatko näyttämömusiikkia? Musikaali- ja oopperakurssilla pääset työstämään valitsemaasi ohjelmistoa teknisesti ja ilmaisullisesti laulunopettajan kanssa. Kurssi alkaa yhteisellä lämmittelyllä, jonka jälkeen jokainen kurssilainen saa oman laulutunnin, jota muut seuraavat. 

Hinta: 120€

Stemmalaulukurssi

6.-8.6.2023

Stemmalaulukurssi sopii jo jonkin verran laulua harrastaneille, jotka tahtoisivat oppia moniäänistä laulua. Kurssilla opetellaan pysymään omassa äänessä ja laulamaan erilaisia harmonioita laulutekniikkaa unohtamatta. Kurssi sisältää 3x120min ryhmäopetusta sekä yhden 45 minuutin henkilökohtaisen laulutunnin.  

Hinta: 150€ 

Laulun alkeiskurssi

Perjantai 9.6. klo 17-19 - lauantai 10.6. klo 12-14

Haluaisitko aloittaa lauluharrastuksen, mutta et tiedä mistä aloittaa? Laulun alkeiskurssi on oiva ponnahduslauta laulamisen pariin ja se sopii ihan kaikille laulamisesta kiinnostuneille. Sinun ei tarvitse osata laulaa eikä lukea nuotteja. Tutustumme kurssilla terveen äänenkäytön perusteisiin ja teemme erilaisia harjoitteita, joiden avulla parannat laulutekniikkaasi. Tietenkin laulamme tuttuja helppoja lauluja, joiden kanssa pääset alkuun! Kurssilla ei kenenkään tarvitse laulaa yksin. 

Hinta: 95€