Äänifysiologian perusteet

Maanantai 24.6. klo 17-20


Mitä laulunopettajan tai laulajan tulisi tietää äänestä?

Äänifysiologian perusteet -kurssilla tutustutaan äänifysiologiaan laulamisen näkökulmasta. Käymme läpi hengityksen ja äänihuulten toimintaa, kurkunpään ja ääntöväylän rakennetta sekä artikulaatioelinten toimintaa. Tutustumme siihen, miten ääni syntyy ja miten äänenväri muokkautuu. Vertailemme myös klassisen ja pop/jazz-laulutekniikan eroja äänifysiologian näkökulmasta. 

Kurssi on suunnattu erityisesti laulunopettajaksi opiskeleville, mutta se soveltuu hyvin myös laulajille, kuoronjohtajille ja täydennyskoulutuksena laulunopettajille.

Kurssin toteutus

Kurssin ajankohta on maanantai 24.6. klo 17-20 ja se pidetään kokonaan etänä Zoomissa. Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostitse tarkemmat ohjeet ja linkin kurssille liittymiseksi. Kurssista jää tallenne käyttöösi, jotta voit tarvittaessa palata materiaaleihin jälkikäteen. 

Ryhmän koko: min. 6 hlö
Hinta: opiskelija 45€, muut 75€
Maksaminen: Kurssimaksusta lähetetään lasku viikkoa ennen kurssin ajankohtaa. 
Ikäraja: 18 -vuotta

Kurssin peruutusehdot

Kurssi tulee peruuttaa viimeistään viikko ennen kurssin alkua (7vrk). Mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen, peritään kurssin hinnasta 50%. Mikäli kurssia ei ole peruutettu sen alettua, peritään kurssista sen koko hinta.

Sairastapauksissa kurssin voi peruuttaa sairauden ilmaannuttua. Tällöin tulisi esittää todistus sairastumisesta. 


ILMOITTAUDU