Polttarit & Synttärit

Polttarit tai synttärit laulaen Jyväskylässä

Etsitkö aktiviteettia juhliin Jyväskylässä? Tulkaa porukalla laulutunnille! 


Ryhmälaulutunti on hauska ja rentouttava tapa viettää juhlapäivää. Laulaminen on tutkitusti terveellistä ja monet laulutunneillani käyvät kuvaavat olotilaa tunnin jälkeen rentoutuneeksi ja vapautuneeksi. Siksi laulaminen on loistavaa ajanvietettä polttareille ja syntymäpäiville!

Laulutunnin sisältö suunnitellaan juuri teidän toiveiden mukaiseksi. Voitte esimerkiksi valita päivän teemaan sopivan laulun tai laulut, joita treenaamme yhdessä tai voimme painottaa tunnilla rentouttavia hengitys- ja ääniharjoituksia. Opetustilastani löytyy mikrofoni ja käytössäni on karaokesovellus, joten voimme myös harjoitella karaokelaulamista ja esiintymistä iltaa varten. Tärkeintä on, että tunti on juuri teidän porukan näköinen. Ottakaa siis rohkeasti yhteyttä minuun ja suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva tunti! 

Ryhmätunnille osallistuminen ei edellytä keneltäkään laulutaitoa eikä kenenkään tarvitse laulaa tahtomattaan yksin. On hyvä muistaa, että joillekin meistä ajatus yksin laulamisesta saattaa aiheuttaa voimakasta pelkoa ja häpeää. Siksi suosittelen, että laulutunti toteutettaisiin ryhmässä, jotta kaikille osallistujille jäisi tunnista mukava kokemus. Ryhmänne niin halutessa voimme sisällyttää tuntiin myös yksinlaulua. 

Laulun yksityistunti polttarisankarille on myös mainio vaihtoehto. Yksityistuntien hinnat voit tarkistaa täältä. 

Laulutunnin hinta on 25€/hlö/60min ja 30€/hlö/90min. Yli 30 henkilön tilaisuuksista voit pyytää tarjouksen erikseen. 

Huom! Tunnille ei voi osallistua voimakkaasti päihtyneenä.

Ota yhteyttä

Voit myös soittaa minulle numeroon 050 4650 288 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen miia.saari@gmail.com