Laulun alkeiskurssi Jyväskylässä 7.-8.6.2024

Perjantaina 7.6. klo 17-19 ja lauantaina 8.6. klo 12-15

YKSI PAIKKA JÄLJELLÄ!

© Sampo Ruohonen
© Sampo Ruohonen

Oletko aina halunnut oppia laulamaan, mutta et uskalla laulaa muiden kuullen? Tuntuuko sinusta, että et voi laulaa, koska et osaa tai laulaminen hävettää sinua? Laulatko kenties paljon, mutta et ole aiemmin saanut ohjausta tekniikkasi kanssa? Oletko luokanopettaja tai varhaiskasvatuksen opettaja, joka laulaa ja ohjaa laulua työssään, mutta et ole koskaan saanut opastusta laulamisen kanssa? 

Olen kehittänyt laulun alkeiskurssin vastaamaan juuri näihin tarpeisiin. Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka tahtoisivat oppia laulamaan tai tarvitsevat ohjausta laulutekniikan kanssa. Kurssilla harjoitellaan laulutekniikkaa helppojen aloittelijoille sopivien ääni- ja hengitysharjoitusten kautta, taklataan laulamiseen liittyvää jännitystä ja häpeää ja lauletaan aloittelijoille sopivia tuttuja kappaleita. Harjoituksia on helppo soveltaa itsenäiseen harjoitteluun kurssin jälkeen. Kurssi on toiminut monen ponnahduslautana lauluharrastuksen pariin.

Tällä kurssilla sinun ei tarvitse laulaa yksin, vaan harjoitukset ja laulut lauletaan yhdessä ryhmän kanssa. Mitään ei tarvitse osata etukäteen, nuotissa ei tarvitse pysyä eikä aikaisempaa kokemusta laulamisesta vaadita. Kurssilla vallitsee turvallinen ja hyväksyvä ilmapiiri, jossa jokainen saa kuulostaa omalta itseltään.

Kurssille osallistuminen saattaa jännittää etukäteen paljonkin. Kuitenkin jokaiselta pitämältäni laulun alkeiskurssilta on lähtenyt renotutuneita, innostuneita ja inspiroituneita ihmisiä, joille laulamisesta on tullut tärkeä terveyttä ylläpitävä harrastus. Jos epäröit, olisiko kurssi sinulle sopiva, ota rohkeasti yhteyttä minuun! 

Kenelle kurssi sopii?

  • Rakastat laulaa, mutta et uskalla muiden kuullen
  • Tahtoisit kokeilla laulutunteja, mutta yksilötunnit jännittävät
  • Koet itsesi laulutaidottomaksi
  • Jännität laulamista
  • Laulat paljon, mutta et ole aiemmin saanut ohjausta tekniikan kanssa
  • Äänesi käheytyy tai väsyy helposti
  • Käytät paljon puhetta työssäsi
  • Opetat laulua työssäsi (esim. luokanopettaja, varhaiskasvatuksen opettaja, musiikkiterapeutti)
  • Tahtoisit kokeilla laulutunteja

Kurssin toteutus

Kesällä 2024 kurssi toteutuu kaksipäiväisenä: kokoonnumme perjantaina 7.6. klo 17-19 ja lauantaina 8.6. klo 12-15. Opetustila sijaitsee Jyväskylän Viitaniemessä osoitteessa Viitaniementie 13. Muistathan tutustua kurssien sopimusehtoihin ennen ilmoittautumista!

Kurssilla lauletaan erityylisiä tasoltaan aloitteleville soveltuvia kappaleita, joita voit myös toivoa ilmoittautumisen yhteydessä. Voit kirjoittaa toiveet lauluista "lisätietoja" kenttään.

Ryhmän koko: min. 5 hlö max. 12 hlö
Hinta: 120€/hlö
Varausmaksu: Kurssi maksetaan kokonaisuudessaan paikan päällä tai laskulla ennen kurssin alkua. Maksutapana käyvät myös kulttuuriedut.
Ikäraja: 18 -vuotta

Kurssin peruutusehdot

Kurssi tulee peruuttaa viimeistään viikko ennen kurssin alkua (7vrk). Mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen, peritään kurssin hinnasta 50%. Mikäli kurssia ei ole peruutettu sen alettua, peritään kurssista sen koko hinta. 

Sairastapauksissa kurssin voi peruuttaa sairauden ilmaannuttua. Tällöin vaaditaan kuitenkin todistus sairastumisesta. 

Tutustu sopimusehtoihin huolella ennen ilmoittautumista! Ilmoittautuminen kurssille tarkoittaa sopimusehtojen hyväksymistä. 

ILMOITTAUDU