Laulun alkeiskurssi

9.-10.6.2023 (perjantai klo 17-19 & lauantai klo 12-14)

Laulun alkeiskurssi sopii kaikille lauluharrastuksesta haaveileville vasta-alkajille, äänensä kehittämisestä kiinnostuneille tai laulutaidottomaksi itsensä kokeville. Osallistujilta ei vaadita aikaisempaa kokemusta laulamisesta tai musiikista. Kurssi sopii hyvin myös paljon ääntä työssä käyttäville. 

Kurssin tavoitteena on johdattaa lauluharrastuksen pariin ilman vaatimuksia. Kurssilla kenenkään ei tarvitse laulaa yksin, vaan teemme harjoitukset yhdessä ryhmän kanssa. Kurssin sisältö koostuu äänenkäytön perusteisiin tutustustumisesta, yksinkertaisista ääni- ja hengitysharjoituksista, sekä tietenkin laulamisesta! Pääset tutustumaan ääneesi turvallisessa ja rennossa ympäristössä.

Kenelle kurssi sopii?

  • Rakastat laulaa, mutta et uskalla muiden kuullen
  • Tahtoisit kokeilla laulutunteja, mutta yksilötunnit jännittävät
  • Koet itsesi laulutaidottomaksi
  • Jännität laulamista
  • Äänesi käheytyy tai väsyy helposti
  • Käytät paljon puhetta työssäsi
  • Tahtoisit aloittaa uuden harrastuksen

Kurssin toteutus

Kesällä 2023 kurssi toteutuu kaksipäiväisenä: kokoonnumme perjantaina 9.6. klo 17-19 ja lauantaina 10.6. klo 12-14. Opetustila sijaitsee Jyväskylän Viitaniemessä osoitteessa Viitaniementie 13. Muistathan tutustua kurssien sopimusehtoihin ennen ilmoittautumista!

Kurssilla lauletaan erityylisiä tasoltaan aloitteleville soveltuvia kappaleita, joita voit myös toivoa ilmoittautumisen yhteydessä. Voit kirjoittaa toiveet lauluista "lisätietoja" kenttään.

Ryhmän koko: min. 5 hlö max. 12 hlö
Hinta: 95€/hlö
Varausmaksu: Kurssi maksetaan kokonaisuudessaan paikan päällä tai laskulla ennen kurssin alkua. Maksutapana käyvät myös kulttuurisetelit. 
Ikäraja: 18 -vuotta

Kurssin peruutusehdot

Kurssi tulee peruuttaa viimeistään viikko ennen kurssin alkua (7vrk). Mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen, peritään kurssin hinnasta 50%. Mikäli kurssia ei ole peruutettu sen alettua, peritään kurssista sen koko hinta. 

Sairastapauksissa kurssin voi peruuttaa sairauden ilmaannuttua. Tällöin vaaditaan kuitenkin todistus sairastumisesta. 

Tutustu sopimusehtoihin huolella ennen ilmoittautumista! Ilmoittautuminen kurssille tarkoittaa sopimusehtojen hyväksymistä. 

ILMOITTAUDU