Klassisen laulun kesäkurssi

1.-3.7.2024

Klassisen laulun kesäkurssilla pääset työstämään valitsemaasi ohjelmistoa laulunopettaja Miia Saaren ja pianisti Ilona Kurvisen kanssa. Miia ja Ilona ovat työskennelleet yhdessä konsertoinnin ja opettamisen parissa vuodesta 2017 alkaen. Miian vahvuudet ovat laulutekniikan ja äänifysiologian osaamisessa ja Ilonalla puolestaan on vahva osaaminen laulajien kanssa työskentelystä. 

Saat kurssilla oikeasti tehokkaita faktatietoon perustuvia harjoitteita laulutekniikkasi tueksi ja opit työstämään musiikkia yhteissoiton näkökulmasta. Henkilökohtaisten laulutuntien lisäksi saat seurata rajattomasti muiden kurssilaisten tunteja. Tällä kurssilla unohdetaan kummalliset mielikuvat ja keskivartalon pullistelut: opit ymmärtämään, miten äänen kuuluisi oikeasti toimia perustuen äänifysiologian tutkimukseen.  

Kurssi sopii kaikentasoisille klassisille laulajille aloittelevista ammattilaisiin. 

Kurssin toteutus

Kurssi sisältää 3x45 minuuttia henkilökohtaista opetusta ja rajattomasti muiden oppilaiden tuntien seurantaa. Saat opetusta sekä laulunopettajalta, että pianistilta. 

Opetus tapahtuu 16-21 välisenä aikana. Pidämme lyhyen tauon puolessa välissä iltaa. Voit osallistua kurssille myös kuunteluoppilaana.

Kurssin aikataulu

Maanantai 1.7. klo 16-21
Tiistai 2.7. klo 16-21
Keskiviikko 3.7. klo 16-21

Kurssin hinta: 265€/opiskelija - 294€/muut - 75€/passiivioppilas
Varausmaksu: Kurssilla ei ole varausmaksua.
Ikäraja: 16 -vuotta
Osallistujamäärä: min 4hlö - max 6hlö

Kurssia koskevat ehdot

Kurssia koskevat kurssien sopimusehdot. Ilmoittautumalla hyväksyt ehdot.

Kurssin peruutuksen tulee tapahtua viimeistään seitsemän vuorokautta ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tapahtuneesta peruutuksesta peritään 50% kurssin hinnasta. Mikäli kurssia ei ole peruutettu sen jo alettua, peritään kurssista sen koko hinta. Sairastapauksissa kurssin voi peruuttaa sairauden ilmaannuttua, mutta tällöin vaaditaan todistus sairastumisesta. 

ILMOITTAUDU