Laulun live-verkkotunnit

Laulun verkko-workshopit 2022

Laulun verkko-workshopit ovat etänä toteutettavia matalan kynnyksen ryhmälaulutunteja. Kullakin tunnilla on oma teemansa, jota lähestymme monipuolisten harjoitusten kautta. Tunnit sopivat ihan kaikille laulajille, laulun harrastajille ja laulutekniikasta kiinnostuneille. 

Tunnit järjestetään videoneuvottelusovellus Zoomin välityksellä. Kenenkään ei tarvitse tuntien aikana laulaa muiden kuullen, vaan voit tehdä harjoituksia rauhassa itseksesi. Kaikki tunnit myös nauhoitetaan ja tallennetaan, joten sinulla on mahdollisuus palata tuntien sisältöön myöhemmin. 

Laulajan hengitys 8.4.2022 18.30-19.30

Miten laulajan kuuluisi hengittää? Vapaasti soiva ääni perustuu pitkälti optimaaliseen hengitystapaan. Tässä workshopissa käymme läpi hengitystapahtuman fysiologiaa laulajan näkökulmasta ja teemme erilaisia hengitys- ja ääniharjoituksia . Monipuolisten harjoitusten avulla opit syvähengittämään ja säätelemään ulos virtaavaa ilmaa. Seurauksena äänesi vapautuu ja äänentuotto helpottuu. 

Äänialan laajentaminen 29.4.2022 klo 18-19

"Miten voin laajentaa äänialaani?" on yksi useimmiten minulta kysytyistä kysymyksistä. Tällä tunnilla teemme harjoituksia, joilla laajennat äänialaasi molempiin suuntiin. Opit miten lauletaan rennosti korkealle ja matalalle ja saat sopivat harjoitukset itsenäiseen harjoitteluun. 

Rekisterinvaihto sujuvaksi 13.5.2022 klo 18.30-19.30

Kuuluuko sinullakin rekisteristä toiseen siirryttäessä pieni "klikki" tai onko rinta- ja päärekisterisi välillä selkeä soundiero? Tässä työpajassa tehdään paljon harjoituksia, joiden tavoitteena on häivyttää rekisterinvaihtokohta. Harjoituksia voi hyödyntää myös omiin työn alla oleviin kappaleisiin. Suosittelen työpajaan osallistuvalle hengitys- ja ääniala -työpajoja, sillä ne toimivat hyvänä pohjana rekisterinvaihtoa harjoitettaessa. 

Hinnat: 

Yksi työpaja 25€
Kaksi työpajaa 40€
Kolme työpajaa 55€

Ikäraja: 15 -vuotta. Alaikäinen tarvitsee osallistuakseen vanhemman suostumuksen. 
Osallistujamäärä: minimi 4hlö/työpaja
Varausmaksu: Kurssiin ei liity varausmaksua.
Maksu: Laskutus sähköpostitse noin viikkoa ennen kurssia

Vahvistan ilmoittautumisen sähköpostitse 1-2 vuorokauden kuluessa. Saat samalla käytännön ohjeet ja kirjautumistiedot tunneille. 

Tutustuthan sopimus- ja peruutusehtoihin sekä tietosuojaselosteeseen. Ilmoittautumalla hyväksyt ehdot!

Ilmoittautuminen