Stemmalaulun kesäkurssi

3.-5.6.2024
Kaksi paikkaa jäljellä!

Stemmalaulun kesäkurssilla harjoittelemme moniäänistä laulamista rennossa ilmapiirissä. Kurssin ohjelmisto koostuu rytmimusiikin kappaleista, jotka olen sovittanut useammalle äänelle. Moniäänisen laulamisen lisäksi kurssilla käydään läpi laulutekniikkaa erilaisten ääni- ja hengitysharjoitusten avulla. Aikaisempaa kokemusta stemmalaulamisesta ei vaadita, mutta osallistujan tulisi laulaessaan pysyä sävelessä.

Kenelle kurssi sopii? 

  • Olet harrastanut jo jonkin verran laulamista
  • Olet kiinnostunut moniäänisestä laulamisesta
  • Haluat oppia pysymään omassa stemmassa
  • Olet haaveillut kuorossa tai lauluyhtyeessä laulamisesta
  • Haluat laulaa ryhmässä ja saada tukea toisista
  • Haluat oppia laulutekniikkaa

Kurssin toteutus

Kurssi sisältää 3x150 min ryhmäopetusta ja halutessasi 1x45 min yksinlaulutunnin. Ryhmätunneilla keskitymme harjoittamaan kurssille valittua ohjelmistoa ja teemme erilaisia stemmalaulamiseen ja laulutekniikkaan liittyviä harjoituksia. Yksinlaulutunnilla saat henkilökohtaista ohjausta laulutekniikkaasi. 

Jokainen ryhmätunti sisältää lyhyehkön tauon. Studio tarjoaa pientä purtavaa ja juotavaa, mutta voit halutessasi ottaa mukaan myös omat eväät. 

Kurssin aikataulu

Maanantai 3.6. - Ryhmätunti klo 17.30-20 
Tiistai 4.6. - Ryhmätunti klo 17.30-20 
Keskiviikko 5.6. - Ryhmätunti klo 17.30-20 

Mikäli valitset kurssin yhteyteen myös yksinlaulutunnin, muista ilmoittaa sinulle sopivat ajankohdat ilmoittautumisen yhteydessä. Tunti pidetään kurssiviikon aikana, mutta tarvittaessa se järjestyy myös myöhemmin kesäkuussa.

Kurssin hinta: 170€ ilman yksinlaulutuntia ja 195€ yksinlaulutunnin kanssa. 
Varausmaksu: Kurssilla ei ole varausmaksua
Ikäraja: 18- vuotta
Osallistujamäärä: min. 5 hlö max. 12 hlö

Mikäli valitset maksutavaksi laskutuksen, saat laskun viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. Kurssin voi maksaa myös kulttuuriedulla tai korttimaksuna paikan päällä. Jos maksat käteisellä, varaathan tasarahan. 

Kurssin peruutus- ja sopimusehdot

Kurssi tulee peruuttaa viimeistään viikko ennen kurssin alkua (7vrk). Jos kurssi peruutetaan tämän jälkeen, peritään kurssin hinnasta 50%. Mikäli kurssia ei ole peruutettu kurssin jo alettua, peritään kurssista sen koko hinta. 

Sairastapauksissa kurssin voi peruuttaa sairauden ilmaannuttua. Tällöin vaaditaan kuitenkin todistus sairaudesta. 

Huom! Muistathan tutustua tietosuojaselosteeseen ja kurssien sopimusehtoihin. Ilmoittautumalla kurssille hyväksyt edellä mainitut ehdot ja tietojesi käsittelyn. 

ILMOITTAUDU