Stemmalaulukurssi

6.-8.6.2023


Stemmalaulukurssi sopii kaikille jo jonkun verran laulua harrastaneille, jotka ovat kiinnostuneet moniäänisestä laulamisesta. Kurssilla harjoitellaan stemmalaulamista erityylisten lauluryhmäsovitusten kautta sekä treenataan laulutekniikkaa. Kurssilla harjoitettavaan ohjelmistoon saa nuotit ja stemmat äänitettynä etukäteen, jotta voit halutessasi valmistautua kurssille jo kotona. 

Kenelle kurssi sopii? 

  • Olet harrastanut jo jonkin verran laulamista
  • Olet kiinnostunut moniäänisestä laulamisesta
  • Haluat oppia pysymään omassa stemmassa
  • Olet haaveillut kuorossa tai lauluyhtyeessä laulamisesta
  • Haluat laulaa ryhmässä ja saada tukea toisista
  • Haluat oppia laulutekniikkaa

Kurssin toteutus

Kurssi sisältää 3x120 min ryhmäopetusta ja 1x45 min yksinlaulutunnin. Ryhmätunneilla keskitymme harjoittamaan kurssille valittua ohjelmistoa ja teemme erilaisia stemmalaulamiseen ja laulutekniikkaan liittyviä harjoituksia. Yksinlaulutunnilla saat henkilökohtaista ohjausta laulutekniikkaasi. 

Jokainen ryhmätunti sisältää lyhyehkön tauon. Studio tarjoaa pientä purtavaa ja juotavaa, mutta voit halutessasi ottaa mukaan myös omat eväät. 

Kurssin aikataulu

Tiistai 6.6.2023 - Ryhmätunti klo 17.30-19.30  
Keskiviikko 7.6.2023 - Ryhmätunti klo 17.30-19.30 
Torstai 8.6.2023 - Ryhmätunti klo 17.30-19.30 

Yksityistunnin ajankohta sovitaan kurssiviikolle kunkin kurssilaisen kohdalla erikseen. Esitä toive ajankohdasta ilmoittautumisen yhteydessä. Tarvittaessa tunti voidaan pitää myös muulloin kesäkuun aikana.

Kurssin hinta: 150€
Varausmaksu: Kurssilla ei ole varausmaksua
Ikäraja: 18- vuotta
Osallistujamäärä: min. 5 hlö max. 12 hlö

Mikäli valitset maksutavaksi laskutuksen, saat laskun viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. Kurssin voi maksaa myös kulttuuriedulla tai korttimaksuna paikan päällä. Jos maksat käteisellä, varaathan tasarahan. 

Kurssin peruutus- ja sopimusehdot

Kurssi tulee peruuttaa viimeistään viikko ennen kurssin alkua (7vrk). Jos kurssi peruutetaan tämän jälkeen, peritään kurssin hinnasta 50%. Mikäli kurssia ei ole peruutettu kurssin jo alettua, peritään kurssista sen koko hinta. 

Sairastapauksissa kurssin voi peruuttaa sairauden ilmaannuttua. Tällöin vaaditaan kuitenkin todistus sairaudesta. 

Huom! Muistathan tutustua tietosuojaselosteeseen ja kurssien sopimusehtoihin. Ilmoittautumalla kurssille hyväksyt edellä mainitut ehdot ja tietojesi käsittelyn. 

ILMOITTAUDU